Met uw support gaat Wynia’s Week volle kracht vooruit

promodono 160824
Beeld: Uitgeverij Blauwburgwal

Wynia’s Week en Uitgeverij Blauwburgwal vieren deze nazomer het vijfjarig bestaan. Ter gelegenheid van dit dubbellustrum komen de tientallen auteurs begin september samen in theater De Roode Bioscoop in Amsterdam. Om terug te blikken en vooruit te kijken. 

We danken ook al onze lezers, kijkers, luisteraars, abonnees, donateurs en andere supporters voor wat er in vijf jaar is bereikt. Wynia’s Week is het broodnodige, onafhankelijke en ongebonden medium dat verder kijkt en niet anderen napraat. Zonder de steun van de duizenden supporters was dat uiteraard niet mogelijk geweest. 

Uniek en baanbrekend 

De formule van Wynia’s Week is immers even uniek als baanbrekend. Alle artikelen, columns, video’s en podcasts van Wynia’s Week zijn vrij toegankelijk, voor iedereen. We rekenen erop dat de lezers voor kwaliteit en toegevoegde waarde willen betalen: de een meer, de ander minder – naar eigen inzicht, naar draagkracht, eens per jaar of liever eens per maand. Doet u ook mee? Doneren kan HIER. Hartelijk dank! 

Van twee naar drie! 

Wynia’s Week en Uitgeverij Blauwburgwal hebben grote plannen voor de komende maanden. In het najaar verschijnt Wynia’s Week niet meer twee keer per week, maar zelfs drie keer: op dinsdag, donderdag en zaterdag. Onze auteurs hebben zoveel te vertellen, dat wij denken dat we de abonnees en de andere lezers, kijkers en luisteraars van Wynia’s Week zo nog beter kunnen bedienen. Meer nieuws volgt. 

Nieuwe boeken! 

Uitgeverij Blauwburgwal komt dit najaar met een stroom nieuwe boeken. In de vroege herfst verschijnen nieuwe en opzienbarende titels van onder anderen migratiedeskundige Jan van de Beek (Migratiemagneet Nederland) en van journalist en oud-politicus Derk Jan Eppink. Verder zijn er boeken in voorbereiding van Oswin Schneeweisz en Wouter Roorda (De Nederwolf), Tinie Kardol (De Staatsinjectie), Sander van Dam, Servaas van der Laan en van Arno Wellens (Tinderen voor kinderen).  

Blijf ons volgen. Hartelijk dank!